سیب زمینی بخار پز، قارچ (کباب شده روی ذغال)، بامیه خورشتی، پیاز، برنج سفیدی که با روغن زیتون پخته شود، کدو حلوایی، نخود فرنگی، عدس، ماش، مغز بادام خام، برگه هلو و زرد آلو، لیمو امانی، جو و جوی دوسر، انار، اسفناج، گشنیز، لیمو ترش تازه، 

روغن زیتون، سوپ جو با پاچه گوسفند و زردچوبه، سبزیجات، گرمک، هندوانه، کدو خورشتی، هویج فرنگی، شاتوت، خاکشیر، تخم هندوانه، کاهو و تخم کاهو، خیار و مغز خیار (مخصوصا خیار چنبر)، تخم کدوی خام، اسفرزه، تخم ریحان یا شربتی، تخم مرو، تخم بالنگو، بارهنگ، مغز فلوس، ترنجبین، شیرخشت، عسل با لیمو ترش تازه و انگور.


بهتر است بدایم اگر یکی از اخلاط اربعه به بدن غلبه کرد برای خارج کردن آن ماده داروهایی به کار می رود که به آن منزج (پاک کننده یا حل کننده) می گویند.