طالبی، آناناس، ساندویچ ها، سوسیس کالباس، کوکتل ها، سمبوسه، فلافل، پیتزا، همبرگر، گوشت های قرمز حجیم (گوساله، شتر پیر، ران گوسفند)، آجیل شور، شیرینیجاتی که بیرون با مواد خاص پخته می شود، خوردن آب، دوغ، نوشابه یا مایعات دیگر حتی شربت ها موقع غذا یا بلافاصله بعد از غذا،
 ماکارونی، آش رشته، سیر سرخ کرده، ادویه های تند، آب یخ, نوشابه ها، انواع سس، رب های بازاری، غذاهای چرب، بادمجان، موز، چای، قهوه، نسکافه، غذاهای فریز شده، غذاهایی که در زود پز پخته شده اند و غذاهای سرخ شده، چرا که PH خون و همچنین PH کبد بالاست, خوردن این نوع غذاها دمای کبد را بالا می برد و ترشح صفرا را زیاد می کند و در نتیجه سنگ های کیسه صفرا تولید می شود.